Selasa, 11 Desember 2012

Membuat Animasi 3D Menggunakan DAZ Studio V4.5 PRO Full Version

halo sobat selamat malam pada kesempatan kali ini saya ingin share softwrae design 3d yaitu daz3d studio pro full version.


hah untuk mengisi waktu kejenuhan saya, karena bosen abis belajar fisika buat uas besok, dari pusing mikirin fisika mending saya update blog sekalian mengisi waktu kosong sebelum tidur, eits ko malah curhat tapi gpp yah... :D

nah pada kesempatan kali ini mau share software design animasi 3d yaitu daz 3d yah dengan menggunakan software ini kita dapat membuat sebuah animasi 3d yang professional, daz 3d studio ini merupakan software design animasi 3d paling populer.


 jika anda sudah terbiasa dengan software design seperti ini maka saya yakin anda bakal bisa membuat animasi 3d buat anda sendiri, heheh sebenarnya saya juga ngga terlalu bisa sih make nih software tapi ini cuman buat share aja.

karena saya juga baru belajar design vektor aja belum sampe ke sini belajarnya, namun jika sobat membutuhkan software ini monggo di download ato mungkin buat sobat yang penasaran aja monggo di cicipi dulu.

Fitur Dari DAZ 3D


Content Creator Toolkit


*Weight-Map Brush (New) - Paint TriAxTM and traditional weight-maps for your figures.

*Transfer Utility (New) - Transfer rigging, grouping, and shapes from one object in your scene to another.

*Polygon Group Editor Tool (New) - Create/Edit polygon groups on any model.

*Figure Setup Tab (Updated) - (previously Skeleton Setup) Define the bone hierarchy for a figure, associated geometries, and the relationships between them.

*Joint Editor Tool (Updated) - Manipulate the Joint Parameters of a figure, along with the ability to create and/or remove bones.

*CR2 Exporter (Updated) - Export figures to the Poser® Character (.cr2) format.
Property Editor Tab (Updated) - Mass editing of property attributes, as well as creation, deletion, grouping, ordering and linking.

*ERC Freeze - Adjust property values (via Parameters tab or Presets/Poses) and link those properties to a controller; automatically calculating the scalar required to drive the properties to their current value when the controller is set to its current value (or 1 in the case of a 0 value).

*Morph Loader Pro (Updated) - Quickly and easily add your own custom and third-party morphs to objects in your scene, using Wavefront Object (*.obj) files, with many more options and much greater control than the Advanced version.

*ExP Exporter - Generate ExP product files through a visual interface. This tool greatly simplifies a very tedious and time-consuming process that had to be done by hand prior to this tool.

GoZ Bridge For DAZ Studio 4


If you are addicted to the millions of polygons available to you in PixologicTM ZBrush®, and love the rigging and character control afforded you by DAZ Studio 4, you do not have to choose. This bridge will allow you take your model from DAZ Studio 4 to ZBrush and back, with ease. Combine the strengths of these great applications with DAZ Studio 4 Professional.


3D Bridge for Adobe® Photoshop®


Easily pose characters and objects three-dimensionally while in DAZ Studio and see automatically updated results in Photoshop.


Autodesk® FBX Exporter


FBX allows you to maximize their content creation pipeline by giving you the ability to create cutting edge content without having to worry about inter-package compatibility. It provides a powerful new way of working with 3D content from a wide variety of applications and source material providers. Support for FBX in DAZ Studio gives you access to the wealth of tools and content available through the extensive network of FBX partners.

Texture Atlas


Creating characters or models for games? Increase efficiency and performance for games and real-time performance with Texture Atlas. Texture Atlas for DAZ Studio allows you to automatically collect all of the textures associated with a selected figure, size and scale those images, and combine them into new texture groupings. Optimize the space used in the combined texture atlas to reduce the overall size of the images and improve performance in real-time applications.




Tags : cara membuat animasi sederhana,cara bikin carton,software bikin kartun/cartoon sederhana,daz 3d pro download,download daz 3d pro full version, tutorial daz 3d,membuat kartun/cartoon dengan daz 3d studio pro, daz studio pro,animasi sederhana,membuat film animasi sederhana,download free ful version.

Advertisment

5 komentar:

pandawa mengatakan...

bos, mana contoh animasi 3d yang dah ok, n cara medesainnya?

khoerul anwar mengatakan...

@pandawa : banyak kalo cuman contohnya liat" aja di websitenya, kalo untuk cara mendesainnya ane ngga bisa karna ane cuman share doang, masalahnya ane masih belajar yang desain vektor bukan yg 3D.

Kang Saepeuloh mengatakan...

wahhh boleh juga nichhh

thank's dachh gan...

khoerul anwar mengatakan...

@Kang Saepeuloh : yah silahkan gan, sama", thanks udah visit.

Riyan Hidayat mengatakan...

Pngen buat kya spongebob saya!!!!

Poskan Komentar

Ayo Sob Mari kita Budayakan Berkomentar, karena Blog ini ngga akan bisa maju tanpa ada kritikan atau saran dari kalian.

tapi budayakan juga etika berkomentar yang sopan.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Grocery Coupons